10.2.15

Αρχικά...!

Έχω καταπιαστεί με διάφορα το τελευταίο διάστημα. Οι αφορμές δίνονται από φίλους που παντρεύονται, ανίψια που βαφτίζονται, γιορτές αγαπημένων. Και όταν όλα αυτά τελειώνουν κάτι γίνεται και ξαναρχίζουν πάλι!
Τον περασμένο Οκτώβρη η αφορμή δόθηκε από το γάμο δύο καλών φίλων. Κάτι η ημερομηνία του γάμου, κάτι τα αρχικά τους, κάτι λευκό...



Αρχικά, έφτιαξα το σκίτσο...


Στη συνέχεια έκανα την επιλογή των χαρτιών που θα χρησιμοποιούσα. Ελαφρώς γυαλιστερά σε λευκό και γκρι, ήθελα να θυμίζουν κάτι από σαντιγί! 

Ξεκίνησε η δουλειά! Έκοψα τις βασικές γραμμές από τα swirls και τα γράμματα στα σημεία που ήθελα να είναι γεμάτα. 

Τα έστησα στο ταμπλό και διαπίστωσα ότι κάποια από αυτά μάλλον ήταν περιττά, καθώς "γέμιζε" πιο πολύ από όσο ήθελα.

Έκοψα λωρίδες μισού εκατοστού και με τεχνική quilling ακολούθησα τις γραμμές των στοιχείων που είχα τοποθετήσει στο ταμπλό.

Τα μονογράμματα είναι έτοιμα.
 

Ιδού η επιφάνεια εργασίας μου! Κοπίδι, ψαλίδι, κόλλα με το σταγονόμετρο και ώρες αφοσίωσης!

Και ιδού το έργο ολοκληρωμένο!

Προσπάθησα να το φωτογραφήσω από διάφορες γωνίες ώστε να γίνεται αντιληπτός ο όγκος του μιας και λατρεύω τα τρισδιάστατα!



Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί με φυσικό φως μια χειμωνιάτικη και συννεφιασμένη ημέρα. Το αποτέλεσμα είναι να έχουν διαφορετικές αποχρώσεις... Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα!

Το αποτέλεσμα με ικανοποίησε αρκετά. Τα αρχικά του ζευγαριού σφιχταγκαλιασμένα και η ημερομηνία που ξεκίνησε ο έγγαμος βίος τους. Να ζήσετε!

Πόλυ
-cutsNfolds-  










No comments:

Post a Comment